Rekviem av Lauren Oliver

Så kom då slutet. Känns lite tråkigt att lämna Lena och hennes vänner i sticket. Personligen hade jag gärna läst vidare hur allt var efteråt. Men så är det väl med en triologi. Att man ska våndas lite. Den här boken tog lite längre tid att läsa men det har med andra orsaker att göra. Kul även att man får läsa om Hana som var Lenas kompis här i också. Men ändå var den inte lika spännande som del 2. Men superbra och helt klart läsvärd. Nu har jag ju haft den här triologin i bokhyllan ganska länge OCH jag undrar VARFÖR jag INTE har läst de tidigare!!!
 
 
Från bokens baksida:
 
Kärlek är en sjukdom
Efter attentatet i New York har Lena och hennes vänner i motståndsrörelsen åter flytt till Vildmarken. Men uppror har blossat upp över hela landet och det går inte längre att gömma sif. Regeringsstyrkor försöker förgöra motståndsrörelsen en gång för alla.
 
Kärlek är ett brott
Lenas barndomsvän Hana lever ett skyddat liv bakom murarna i Portland. De var en gång bästa vänner men lever nu i helt skilda världar. Hana har genomgått behandlingen mot Deliera och ska gifta sig med stadens mäktigaste man. Hennes liv borde inte kunna bli bättre, men under den perfekta ytan vvilar en fruktansvärd hemlighet.
 
Regeringen kontrollerar allt
Samtidigt för Lenas kamp henne allt närmare Portland, platsen där allting började. Något stort är på gång och motståndsrörelsen har ett viktigt uppdrag. Något som kan förändra framtiden för dem alla.
 
SKULLE DU GE UPP ELLER KÄMPA EMOT?
 
Betyg: 4G
Språk: Svenska
Sidantal: 398
ISBN: 978-91-638-7368-3
Förlag: Bonnier Carlsen
 

Kommentera här: