Hotfullt paradis av Nora Roberts

Är med i en bokcirkel på fejan och där röstar vi varje månad fram "månadens" bok. Förra månaden blev det en bok med allas våran Nora Roberts som heter Hotfullt paradis. Trodde ju att jag hade den hemma men dock fick jag beställa den. Begagnade böcker finns superbilligt på bokborsen.se så jag fick betala hela 66 kr för denna 470 sidors bok. 
Vad tyckte jag om den då? 
Den va lite seg i början men blev bättre framåt slutet och andra halvan. Mer spännande och action där. Men gillar den röda tråden och handlingen är bra från början till slut. Sex scener finns =) sånt gillas. Intrig finns. Sånt gillas. Kääääärlek finns. SÅNT GILLAS! Spänning och mord finns. Ja kort sagt har denna bok allt!! SÅNT GILLAS!!
 
Denna verkar dock inte finnas på de stora bokhandlarna så någon länk dit gick inte. Men tipsade precis om bokborsen så klicka dig in där och se vad du kan hitta :-)
 
 
Från bokens baksida:
 
PARADISET - det var hennes barndomshem, det var bär hon tillbringat de svåra uppväxtåren efter moderns oförklariliga försvinnande. Jo Ellen Hathaway, som nu är framgångsrik fotograf och reser över hela världen, trodde att hon för alltid lämnat den platsen bakom sig.
    Så börjar någon skicka foton, närbilder av hennes själv, tagna med dold kamera. Hon grips av panik, men sansar sig och intalar sig att fotografen är någon okänd beundrare. Så kommer brevet med det mest chockerande innehållet, ett foto av hennes sedan länge försvunna mor - naken, vacker, och död. Jo Ellen bryter samman, men beslutar sig så för att återvända hem till ön utanför Georgias kust.
    Barndomshemmet är nu hotell och drivs av hennes bror med hjälp av fadern, systern och en avlägsen släkting, och Jo dras åter in i den kompicerade familjemönster hon försöker glömma. Hon återupptar kontakten med några gamla vänner och känner sig så småningom lugnare och säkrare. Paradiset visar sig vara den allra farligaste platsen....
 
 
BokTyp: PappersBok.
Betyg: 4G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 470
ISBN: 9143041477
Förlag: Bonnierförlagen
 
 
 
1 Lena:

skriven

Tyckte också att denna i det stora hela var ganska okey.

Kommentera här: