Färjan av Mats Strandberg

Jag vågar aldrig mer åka på kryssning! Haha. Den här boken är LÄSKIG med stort L! Fy vissa kvällar jag läste var jag tvungen att avsluta för jag inte VÅGADE läsa mer! Alltså huga vilken skräckberättelse och så jäkla verklig så det inte är klokt. Vi får följa ett gäng människor på den här kryssningen from hell. Vem överlever? Ja det får du bli varse om du törs läsa boken!!
 
 
 
Från bokens baksida:
 kväll ska 1 200 förväntansfulla passagerare åka på en kryssning mellan Sverige och Finland. Men det finns något ondskefullt ombord på den här resan. Mitt i natten är färjan plötsligt avskärmad från omvärlden. Det finns ingenstans att fly. Det finns inget sätt att kontakta land. Och du vet inte vem du kan lita på.

Mats Strandberg följer upp succén med Engelsfors-trilogin med en spännande skräckroman. Liksom i Engelsfors blandas det socialrealistiska med det övernaturliga, på en plats som många svenskar har en relation till. Här får vi lära känna både passagerare och personal. Den ensamma gamla kvinnan som söker äventyret. Den avdankade schlagerstjärnan som leder karaokekvällarna. Mannen som tidigare jobbat ombord och nu återvänder för att iscensätta ett spektakulärt frieri. Ordningsvakten som med sina tre kollegor försöker kontrollera det dagliga kaoset ombord. De tolvåriga kusinerna som var bästa vänner innan en familjehemlighet kom emellan dem.

Relationer sätts på prov. Vanliga människor tvingas bli hjältar. Men det som händer den här natten kan också locka fram det värsta i dem. Välkommen ombord på Baltic Charisma.
 
 
 
 
 
BokTyp: Ebok
Betyg: 5G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 475
ISBN: 9789113060309
Förlag: Norstedts
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: