Pax - Del 3 - Mylingen av Åsa Larsson, Ingela Korsell och Henrik Jonsson

Äntligen skickade förlaget resterande Pax böcker och jag kastar mig på de! Är ju så spännande böcker och man vill verkligen ha reda på hur det går för syskonen Alrik och Viggo och ja, det går väl...De har lite otur de här bröderna och jag lider med de. Nu är det Alla helgona och då händer det mindre roliga saker. Ja det får ni ju givetvis läsa i böckerna för att lista ut själva. SPÄNNANDE till tusen och jag har REDAN kastat mig på Del 4 som heter Bjäran!
 
 

Från bokens baksida:

Del tre i serien tar vid precis där Grimmen, den andra boken i serien, slutade. De utvalda bröderna Viggo och Alrik har kämpat mot en kyrkogrim, och Alrik är svårt skadad. Onda krafter har angripit det magiska och hemliga biblioteket. Halloween och Alla helgonsdagen är i antågande – tiden då oknytt och spöken blir extra starka i sina krafter och förmågor. Och nu har en av dem bestämt sig för att utkräva sin hämnd. Hur ska bröderna kunna stoppa det och vem är den där mystiska Iris egentligen…?


Tiden pulsar. Mörkret vandrar in. ”PAX” har alla ingredienser av en modern nordisk klassiker. Det är ett unikt urban fantasy-epos för mellanåldern, fyllt med drama, magi och action och utspelar sig mitt i dagens Mariefred.


Nidstången och Grimmen är de två första delarna i serien. Bok 3, Mylingen och bok 4, Bjäran, utkommer samtidigt våren 2015.


”Först en allmän varning: läsning av denna fantasythrillerserie kan leda tillallvarligt läsberoende. /…/De två inledande delarna i Paxserien är utan tvekan det mest nagelbitande, bladvändartvingande jag läst för denna lite yngre målgrupp. Det är helt enkelt oförskämt spännande. ”
Dagens Nyheter, Steven Ekholm

 

 

 

 

BokTyp: Ebok
Betyg: 5G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 192
ISBN: 9789163879852
Förlag: Bonnier Carlsen 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera här: