Stöld av babian av Anna Karolina

Jag hade ju den stora äran att träffa denne härliga författare när hon kom till sin hemstad (min by) för att signera hennes böcker då vår storaffär Viberga firade 100 år. Den här deckaren är rå. Bokens första mening är Fuck, fuck, fuck. Ja bara det säger kanske en del. Handlar om Adnan som har hamnat snett med knark och kriminalitet.Handlar även om polisen Amanda som mist sin syster i självmord. Men Amanda är envis och tror inte att det är så fallet ligger till. Adnan träffar Amanda....på den vägen är det. Jag tänker inte avslöja mer. Men för er som gillar råa, hårda, tuffa böcker så är definitivt den här något för er! SUPERBRA helt enkelt!
 
 
 
Från bokens baksida:
 
Adnan har just avtjänat ett straff för grovt narkotikabrott. Nu måste han skaffa stålar snabbt för att betala sina skulder. Magnus är kriminalkommissarie och balanserar på lagens gränser i sin jakt att sätta dit buset. Han är svag för kvinnor.

Amanda är nykläckt polis. Hon har valt yrket av ett väldigt personligt skäl: systerns självmord. Några är ansvariga. Och de ska få betala. Två män ligger överst på listan: en kriminell och en polis. Hon är beredd att offra allt.

Anna Karolina har jobbat som polis i Stockholm och Malmö sedan 2001. Stöld av babian är en ovanligt mogen deckardebut om gränslandet mellan rätt och fel, om sex, lögner och maktspel i polisens korridorer och den undre världen i Stockholm.
 
 
 
 
 
BokTyp: Pocket
Betyg: 5G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 437
ISBN: 9789113066752
Förlag: Norstedts
 

Kommentera här: