Calendar girl: Januari av Audrey Carlan

Äntligen säger jag! Fick jag utläst en bok. Och faktiskt, med Nellons läs utmaning så känns det lite som svackan släppt. Har läst i 2 olika böcker idag och det känns bra. Jag vill läsa mer! Nu vänder det!! MEN hallåååå boken dåååå???
 
Jo denna handlar om Mia vars pappa har råkat i luven på en spelhaj och har stora spelskulder. Pappan är dessutom misshandlad och ligger i koma och betalar de inte skulden så kommer pappan garanterat att dö. Mia får ett förslag av sin moster som hon inte kan säga nej till. Hon vill så klart hjälpa sin pappa betala skulden.
 
I första boken som heter Januari träffar hon Wes! Resten får ni läsa i den här spännande serien tycker jag!!
 
 
 
 
 
Från bokens baksida:
Det är väldigt enkelt. Jag behövde pengar. Mycket pengar. En miljon dollar för att vara exakt. Tidsfristen var ett år. Jag hade tolv månader på mig att betala, annars skulle min pappa bli dödad. När man ställs inför ett ultimatum som det här, gör man vad man måste göra. Och det är precis vad jag gjorde. Mia Saunders har knappt hunnit flytta till Los Angeles innan hon får beskedet att hennes pappa har blivit grovt misshandlad för att han inte betalat en enorm spelskuld. Och inte nog med det, det är hennes ex-pojkvän Blaine som står bakom misshandeln och utpressningen. Mia ser en enda lösning, och det är att börja jobba på hennes mosters företag Exquisite Escorts. Uppdraget: att tillbringa en månad åt gången tillsammans med rik man och vara hans dejt i alla sorters sammanhang. En rik man som hon dessutom inte behöver ligga med om hon inte själv skulle vilja. Det skadar förstås inte att den första killen är en het Hollywood-regissör. Del 1 - Januari.
 
 
 
 
 
 
 
BokTyp: EBOK
Betyg: 5G (Spännande och sexigt förförande)
Språk: SVENSKA
Sidantal: 350
ISBN: 9789113075938
Förlag: Norstedts
 
 
Fanns i min läsapp mofibo en app med både eböcker och ljudböcker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: