Havsdrottningen av Saskia Walker - Tredje delen

 
Då har jag äntligen lagt den här trilogin bakom mig. Inte äntligen för att den var tråkig utan äntligen för att den har tagit så lång tid att läsa ut. Alltid har det kommit andra böcker emellan och så som gjort att de segade. Men bra var det. Och vill man läsa snusk så är dessa böcker passande. Snusk och häxor. Den handlar om syskonen Taskill som har blivit åtskillda från varandra sedan deras mor brändes på bål. Man får läsa deras resa till att träffa varandra igen. Superbra, mycket kärlek, sex och trolleri! SUPERBRA!!!
 
 
 
Från bokens baksida:
När åtrån en gång tänts,
finns ingen gräns
för en häxas köttsliga lustar.

Hennes välgörares samvetslösa intresse för de magiska förmågor hon besitter tvingar Margaret Taskill att fly. Och nu, mer än någonsin tidigare, är hon i behov av hjälp. För att kunna ta sig från England till hemtrakterna i Dundee planerar hon därför att övertala den kärva skotska sjökaptenen Roderick Cameron att ta henne med på sitt skepp. Och det hon förhandlar med är den enda valutan hon har: sin oskuld.

Maisie underkastar sig Rodericks råa sexualitet i sin jakt på beskydd, men när deras begynnande attraktion blir till besatthet och begär, frigörs förödande krafter inom henne. Då resan hotar att ta en farlig vändning tvingas Maisie hemlighålla sanningen om vad hon är och samtidigt försöka hålla den vidskepliga besättningen på avstånd. 

Med Maisies mäktiga välgörare i kölvattnet måste Roderick se till att hela tiden ligga ett steg före den brittiska flottan, innan hennes förföriska magi orsakar myteri ombord. Kaptenen kanske tror att han har full kontroll över sitt skepp, men på grund av avtalet han ingick med Maisie kommer han få betydligt mer än han bett om ...
 
 
 
 
 
 
BokTyp: Fysisk bok
Betyg: 5G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 330
ISBN: 9789164078032

 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: