Det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan

Den här boken tog tid. Inte för att jag inte gillar feel-good för det gör jag. Men det var något med boken som gjorde att jag inte fastnade för den. Under hela läsningens gång dessutom. Händer sällan men det är inget jag kan sätta fingret på heller. Kanske att man inte kan ha en vild fågel hemma? Som dessutom kommer tillbaka när man som mest behöver en tröstande vän? Eller kanske namnet Polly? Näeh haha jag vet inte. 
 
Men dock en trevlig bok som har allt, kärlek, romantik, spänning och lite kärlek till och ett lyckligt slut också så klart. Det är ju det som är feel-good :-) Jag gillar Polly som är en självständig kvinna och gillar att baka bröd!
 
Och storyn flyter på bra och är verkligen gullig, sorglig och skitbra så en stark fyra får denna fina berättelse!!
 
 
 
 
 
 
Från bokens baksida:
 
Polly hade allt: jobb, bostad och pojkvän. En konkurs senare är hon alldeles ensam och när hon flyttar till ett rum ovanpå ett nedlagt bageri i en fiskeby återupptar hon sitt största intresse. Snart sprids doften av hennes nybakade bröd över strandpromenaden. Givmilt delar hon det med en skadad lunnefågelunge och de nyfunna vännerna, fiskaren Tarnie och hans besättning. Pollys buttra hyresvärdinna driver ortens bageri, men hennes bröd blir sämre för varje år som går, och hon känner sig hotad när allt fler föredrar Pollys bröd. Fast besluten att nå dit hon vill utan att trampa på någons tår tar Polly små men lyckosamma steg framåt. Och när hon får kontakt med den hemlighetsfulle biodlaren Huck och hans stormrike vän Reuben tar ett nytt kapitel i hennes liv sin början.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: