Pensionatet vid världens ände av Camilla Davidsson

Emma är tillbaka i sina gamla fotspår igen där hon jobbar och sliter och träffar Eric igen. Vilket i sin tur resulterar att hon är på väg in i väggen igen. Under semestern hittar hon dock en ljusning i att åka till hennes vän Carolins sommarhus på Fårö i Gotland och hon börjar med veckorna som går att få må lite bättre. Tills hon träffar Alex och klantar till det med Olle som hon hyr boende av. Kan det gå så mycket sämre???
 
 
 
Från bokens baksida:
Emma lämnar Caminon med förhoppningar om ett mer harmoniskt liv. Hemma i Stockholm väntar ett oemotståndligt jobberbjudande och flera sms från Eric, amerikanen som ett par månader tidigare lämnat henne för en annan kvinna. Trots sina föresatser tackar Emma ja till det prestigefyllda jobbet och snart ser tillvaron helt annorlunda ut än hon tänkt sig. 
En oväntad resa blir början på en negativ spiral som slungar Emma tillbaka ner i det mörker hon försökt lägga bakom sig. Hon ser ingen annan utväg än att återigen fly. Denna gång till en plats så nära, men ändå så fjärran att den kunde ha legat vid världens ände.

Pensionatet vid världens ände är en fristående uppföljare till Under Vintergatans alla stjärnor. Böckerna ingår i en intelligent och tankeväckande feelgood-trilogi om en ung kvinnas väg mot inre utveckling.

"Stark, fängslande och väldigt bra! Betyg: 5 av 5 "
Jennies Boklista 

"Pensionatet vid världens ände är en fin roman och jag gillar att få fortsätta följa Emma, hon börjar kännas som en vän. .Jag ser med spänning emot nästa del i serien. Jag vill veta hur det går för stackars Emma!"
Kattugglan
 
 
 
 
 
 
BokTyp: Ebok (Mofibo)
Betyg: 5 G Så jäkla bra!!!!
Språk: SVENSKA
Sidantal: 327
ISBN: 9789187371745
Förlag: Bladh by bladh
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: