Insurgent av Veronica Roth

Ja herregud. Stort tack till förlaget Modernista för att jag fick den här andra delen av er! Den första är ju suveränt bra och jag LOVAR, den här andra delen är HELT PERFEKT och jag ÄLSKAR den från början till slut! JAG ÄR TRIS nu!! Haha. Nä men ärligt. Denna är såå jävla bra! Action från början till slut! Det bästa!! Det kommer en 3e bok!!! JAG LÄNGTAR!!!!
 
 
Från bokens baksida:

Ett enda val kan förändra dig eller förgöra dig. Men varje val har konsekvenser, och när oroligheter väller upp i falangerna omkring henne måste Tris Prior fortsätta att försöka rädda dem hon älskar - och sig själv - samtidigt som hon brottas med svåra frågor om sorg och förlåtelse, identitet och lojalitet, politik och kärlek.
Tris initiationsdag borde ha varit en dag fylld av firande och segeryra tillsammans med hennes valda falang. I stället slutade dagen i outsägliga fasor. Nu rasar krig, och konflikterna mellan falangerna och deras ideologier växer. Och i krigstider måste man välja sida, hemligheter kommer i ljuset, och de val som måste göras blir ännu större och mer oåterkalleliga.
Tris har förändrats, dels genom sin beslut, men också av på grund av nya upptäckter och skiftande relationer. Nu måste hon omfamna sin divergens fullt ut, oavsett vilka risker det innebär.
 

Kommentera här: