Avien av Maria Wälsäter

Då har jag läst ut ytterligare en bok. Den här var inte riktigt i min smak men man kan ju inte gilla alla böcker. Så enkelt är det.

Vi får följa Isondra som ska rädda sin sjuke lillebror Gabriel. Hon blir räddad av en prins när hon irrar omkring i skogen.

Tillslut går sanningen upp för henne vem hon är. Hon ska rädda Dorien från krig med Elysien. 

Avien" är den första delen i trilogin om den fiktiva världen Doressea, där kriget mellan Dorien och Elysien har pågått längre än någon kan minnas.

Isondras lillebror Gabriel är svårt sjuk. Läkarna menar att det är hopplöst, men Isondra tänker inte bara sitta och titta på när sjukdomen suger livet ur hennes lillebror. I ett ögonblick av desperation fattar hon ett beslut som kommer att vända upp och ned på ett redan instabilt Doressea. På hennes resa suddas gränserna mellan vän och fiende ut i samma rasande takt som hemligheterna bubblar upp till ytan. Vad Isondra väljer att göra – eller inte göra – innebär liv eller död för många fler än bara Gabriel.
Spännande, händelserik och magisk

5 av 5 gripar


1 Maria Wälsäter:

skriven

Hej Cissi!

Så kul att du gillade "Avien", trots att den skiljer sig från vad du vanligtvis gillar att läsa. Dina ord värmer verkligen - stort tack för dem!

Är det så att du känner dig nyfiken på uppföljaren "Stjärnfödd" som släpps hösten 2019? Meddela mig i så fall om det (här eller på Instagram, eller varsomhelst egentligen), så gör jag en notis om att du ska få ett fysiskt recensionsexemplar av boken innan/i samband med boksläpp.

Tack igen, och sköt om dig!

Med vänliga hälsningar,
Maria Wälsäter

Svar: Är väldigt nyfiken på uppföljaren. Tack för att du svarade här ❤️
CissiG

Kommentera här: