Stjärnor, systerskap och julens mirakel av Sarah Morgan

Ja det här är en författarinna som jag har börjat gilla mer och mer och när jag såg hon hade skrivit en julig roman så är det ju givet att jag ska läsa sen så klart!! Och jag brukar inte läsa jättemånga juliga men lite mysigt är det tycker jag allt.

Här får vi lära känna Gayle som är känd författarinna med några bra böcker som har blivit väldigt poppulära. När Gayle hamnar plötsligt på sjukhus så har hon bara så där bett om att få träffa hennes döttrar som ingen ens hade någon aning om finns! Det är hemnes döttrae Ella och Samantha hon menar. Dom i sin tur far nästan genast i väg för att träffa mamman som dom inte har en jättebra relation med. Gayle vet inte ens om att hon är mormor till 3 åriga Tabitha!  Gayle har bestämt sig för att börja om med sina flickor och bjuder dom att fira jul på andra sidan jorden dessutom via Samanthas jobb! Hur ska nu detta gå? Kao, kalabalik eller alldeles underbart? Ja läs det i denna mysiga juliga feelgood som jag gillade väldigt mycket!

(null)
Från bokens baksida:

För systrarna Samantha och Ella Mitchell är julen något alldeles speciellt. De älskar att rå om varandra och framförallt: skapa varmare och mer minnesvärda jular än de hade som barn. Men i år kommer firandet att se annorlunda ut. Deras mamma, som de inte hört från på fem år, ringer plötsligt och meddelar att hon vill fira jul med sina döttrar. Samantha och Ella ser ingen annan utväg än att bjuda in henne ... 

Gayle Mitchell har alltid prioriterat jobbet framför familjen - och det har sitt pris. Relationen till döttrarna blir bara sämre och sämre. När hon inser att livet kan ta slut när man minst anar det bestämmer hon sig - det är dags att gottgöra dem. 

Brasan sprakar hemtrevligt och snön faller utanför fönstret när mamma och döttrar firar sin första jul ihop på många, många år. Och de inser snart att bästa sättet att läka sårade hjärtan är att en gång för alla göra upp med det förflutna.


Ljuvligt julig med doft av snö och grankänsla

5 gripar av 5

(null)


Kommentera här: