Satsa allt av Helene Holmström

Alltså när man blir frågad om o läsa! Från författarinnan själv! Man blir ju så stolt! Och så himla tacksam! Bookstagram är så bra för där finner man allt inom det man gillar! Blir vänner med författare och bokälskare! Kan livet bli bättre?? Älskart!! 📚❤️

Kan livet bli sämre för Parisa? Näpp definitivt inte när hon grips för att ha fifflat med hennes företags mätningar, som hon dessutom kommit på mätmetoden själv! Hur kan det bli så illa??? Tur hon hittar Johannes igen som hon behöver som advokat nu mer än någonsin. Men klarar Johannes detta? För mycket står på spel och det som hänt för pockar på väldigt mycket och som helst både Parisa och Johannes vill glömma! Hur ska detta sluta? Genom att satsa allt eller??

Älskar när det blandas nu och då tid och att sagorna flätas samman. Sådan behaglig känsla att få läsa om! 

(null)
Från bokens baksida:
Ett brott, en svindlande ungdomskärlek och ett oförlåtligt svek. Johannes Lund har lämnat småstaden och den trasiga barndomen bakom sig för en lysande karriär som advokat. En dag får han ett samtal från kvinnan han aldrig kunnat glömma. Hon vill ha honom som försvarsadvokat. Parisa Tagavi har vigt sitt liv åt forskning kring kvinnosjukdomar. Hon har blivit hyllad och lovordad men blir misstänkt för att ha lurat investerare på miljardbelopp. Allt hon byggt upp riskerar att rasa och den enda hon vågar lita på är Johannes. Trots ett mörkt svek som en gång skilde dem åt börjar otillåtna känslor spira – ett förhållande mellan försvarsadvokat och klient är absolut förbjudet. Kommer Johannes offra allt för kvinnan han alltid älskat?

Romantisk, spännande i "gammal kärlekrostaraldrig anda"

Ä L S K A R!!

5 av 5 gripar

(null)

Kommentera här: