Elementets hjärta av Wilma Sjöqvist

Denna bok har jag sett många av mina bokliga vänner läsa så jag blev extra glad när jag frågade förlaget om ebok och fick då ett recex! Det är så härligt att få och man är så tacksam för att man får läsa och även göra reklam för boken ifråga med. Speciellt om boken är bra med. Denna bok är grym och Wilma känns inte som en debutförfattarinna för det man läser känns proffsigt och stilrent på nåt sätt. 

Vi får här lära känna Ledina som är en ensa, föräldrarlös tjej som har kommit till akademin för att lära sig om sina krafter. Hon får hjälp av några konstiga individer som mestadels stirrar på henne tycker hon själv. När det blir en otäck jordbävning över skolan går dom ihop, blir tillslut vänner och ska rädda skolan från allt det eländiga onda. En farofylls resa men även ett härligt kärleksäventyr väntar runt hörnet.

(null)

Från bokens baksida:
Övergiven. Ensam. Krossad.Nu reser hon sig igen, starkare än någonsin förr.Som nyfödd blev Ledina övergiven i skogen. Under hela sin uppväxt blev hon kallad för missfoster så många gånger att hon till slut trodde på det själv. För hon är inte som alla andra. Hon är ingen vanlig bändare.Men en dag sker en jordbävning som får hennes liv att vändas upp och ner på ett sätt som hon aldrig någonsin trodde var möjligt. Allt hon tror sig veta ställs på prov och plötsligt måste Ledina gå emot allt som hon är för att bli den hon är menad att vara. Elementens Hjärta är en berättelse som visar att oavsett hur många motgångar man utsätts för, oavsett hur mycket sorg man går igenom, så kan man alltid resa sig stark igen.Det här är Ledinas resa.

En vacker berättelse med mycket fantasi för din inre film att mysa med!

5 gripar av 5
(null)Kommentera här: