Vilseledd av Aleatha Romig del 3 av Infidelityserien

Den här del trean har jag längtat efter så dant! Och blev så glad när jag såg förlaget skrev om den! Älskar verkligen Nox och Charlies liv ihop!

Och den här delen är lika fartfylld den. Med skottlossning, svek och kidnappning. Fartfylld från början till slut och jag vill läsa del 4 typ nu tack! Charlie och Nox kommer varandra närmre efter Nox avslöjande början där Charlie fick lite panik. Tillslut kommer hon på bättre tankar och när krisen är ett faktum tjatar hennes föräldrar på henne att komma hem. Men hon vägrar lyssna och håller sig till Nox. Tills den dagen det kommer ett oroväckande sms.

(null)


Från bokens baksida:

enda regel – en vecka. Ingen framtid.

 

Lennox "Nox" Demetri och Alexandria "Charli" Collins hade all avsikt att följa sin överenskommelse, 

men regler är till för att brytas. 


Svekfull förenas de, med Nox som sätter upp nya regler och Charli har inget annat val än att följa dem.

 

Nu, än en gång, har spelet förändrats. Nox och Charlis heta, sensuella möte har vuxit till något mer, men det hotas av hemligheter och ånger. 

Är det deras kärlek och intensiva sexuella kemi som driver dem samman eller något mörkare? Eller finns en marionettmästare bakom kulisserna 

som drar i trådarna på deras kärleksaffär?

 

Skumma typer lurar runt varje hörn, och alla är misstänkta när Nox och Charlis förflutna kolliderar med nuet och hotar att tvinga tillbaka 

dem till sina förutbestämda öden.


Kan affärer som förmedlats tidigare förnekas av något så rent som kärlek och lika ångande som attraktionen som delas av Nox och Charli? 

Eller var allt ett bedrägeri – med början från det allra första mötet?5 av 5 gripar

Fantastisk och fartfylld

(null)


Kommentera här: