Julia och Jack av Anna Lönnqvist

Då blev en bok till utläst. Ett härligt fint recex som jag fick av författaren själv. Signerad dessutom. Det tackar jag verkligen för!!

Julia ska äntligen få tillbringa tid med sin stora kärlek, han som hon annars träffar under stulna tillfällen i hennes lägenhet. Men hon och Richard stöter ihop med Julias expojkvän och då blir inget som de planerat. Julia råkar ljuga ihop en historia om hennes och Richards kärlek och det blir absolut inte bra. Julias syster Petra får samtidigt ett brev vars innehåll hon inte tänker berätta för någon, absolut inte Julia.

Tillslut inre Julia att hon inte är helt säker på att hon vill ha den framtid hon trott. Finns det några känslor kvar mellan henne och Jack? Och vem var det egentligen som krossade vems hjärta den där gången?

Ja Julia får fler och fler frågor att fundera på samtidigt som verkligheten pockar på när de kommer hem från USA. Det händer en väldans många grejor allra minst att Julia träffar Jack igen och att systerdottern Agnes ringer och ber ynkligt om hjälp.

Hur ska detta sluta?? Det vet jag. Hihi
Känslosam, stark och fantastisk!!

5 av 5 gripar