Förlorad i tidens grepp av Agatha Rae

Hallå mina läsvänner. Jag finns här fortfarande men läser minimalt lite för tillfället  Livet leker och jag är lycklig igen. Så läsningen blir inte så mycket av då. Jag kommer fortfarande vara ambassadör på Everlasting publisher om dom nu fortfarande vill ha mig kvar i alla fall. Och nu har jag fått läsa en bok som är i 2 delar och som heter "Förlorad i tidens grepp".

I den här första delen lär vi känna 4 personer som har hamnat på samma märkliga plats samtidigt. Det är Anna, Dan, Mathylda och Rick. Alla deras olika liv får vi läsa om och sen hur deras spännande resa går till i den nya konstiga världen. 

Vad skulle du göra om du somnade en kväll och vaknade upp i en främmande skog alldeles ensam? Ja det tycker jag du kan läsa om i den här rafflande berättelsen!
(null)


Från bokens baksida
Vad skulle du göra om du somnade och vaknade upp i en främmande skog alldeles ensam? Skulle du tro att det var en dröm ? Alldeles för verklig för att vakna upp från?

"Förlorad i tidens grepp" är en bok som fångar dig från start och inte släpper taget förrän efter sista sidan är läst. Historien innehåller många vändningar som håller läsaren i ett fast grepp medan man får lära känna fyra unika personer som tvingats samman på ett oväntat vis. "Förlorad i tidens grepp 1" är den första delen av två i denna serie som lämnar mersmak.


5 av 5 gripar

Spänning rätt igenom

(null)