Rådarna del 2 i serien om Inigo av Li Ekman

Alltså jag får bara spännande böcker att läsa nu för tiden! Sån lycka för mig! Den här va spännande från sida 1 till sista sidan! Man vill bara läsa mer och mer och mer! Den tog endast 6 dagar och den är över 300 sidor. Del 1 heter Blodstenen och ska bli en trilogi denna vad jag förstod! 

Vi får följa Inigo hemma på Gotland först där hon mår blä efter allt med Iskander ich vad som hänt honom. Hon går på bågskytte som hon är usel på tilla hon hittar Iskanders kniv. Sen blir hon vän med Ada. Hon och Inigo umgås som bästisar när hon ska på skolbal hjälper Ada till att fixa klänning. Men är Ada verkligen en vän? 

(null)
Från bokens baksida:

 Nästan ett år har passerat sedan Inigo återvände från Gothain, allvarligt skadad av Mordia. Hon har svårt att anpassa sig till livet på Gotland och den väntande studenten. Saknaden efter Danai, Iskander, Emilo och de andra är enorm.

Istället för att förbereda sig inför sommarjobb försöker hon värja sig mot de krafter som drar henne till Gothain. Mot sin vilja tvingas hon tillbaka till den parallella världen och de hon lämnat bakom sig.

Konflikten mellan kungen och rebellerna trappas upp och människorna rustar för det som ska komma. Inigo slits mellan att utmana Mordia i Hellhaim och att stanna hos Iskander på Tjelvars ö. Till slut måste hon göra ett avgörande val som kommer att påverka inte bara henne utan alla som bor i Gothain.

Rådare är andra delen av Berättelsen om Inigo Jones.


En nervkittlande rysligt spännande bladvändare!


5 av 5 g

(null)