Bestulen (Evalanty #1)av Kajsa Artifex

Denna tog sin lilla tid. Men jag är nog i en liten svacka nu. Men får hoppas att det släpper snart för jag älakar ju att läsa oavsett. Sen märker jag även att ju mindre text i boken ju svårare blir läsningen. Jag kompletterar då ofta med eboken. Är ju inget roligt att inte se vad jag läser ha ha. 

Den här boken eller serien utspelar sig år 2042 och människan har fårt reda på att magin existerar. Vi får lära känna några magiker Maisie, Alex, Damien bland annat som kämpar för fred. Ibland är boken lite rörig på sina håll. Mycket att hålla reda på men samtidigt är den väldigt spännande. Jag sträckläste slutet! 

(null)

Från bokens baksida:

År 2042. Magins existens är avslöjad för mänskligheten, som nu lider under de Mörka makternas belägring. Varje sekund är en kamp för överlevnad, vad som än händer.

Under ledning av magikern Calestons järnhand, ödeläggs Europa i en storm av våld, fattigdom och misär. Kriget från en förlorad tid, och bortom Jordens gränser, förstör allt i sin väg.

Efter veckor av tortyr och experiment på en forskningsanläggning, har Maisie Brummet förlorat livsviljan. Då hon inte kan minnas sitt förflutna, är hon omedveten om krafterna som har väntat i århundraden på hennes födelse och varför.Vem är hjälten och vem är skurken? Valet är ditt.


5 av 5 gripar

(null)