Dubbelexponering av Sebastian Avindell

Min akademibokhandelskompis läate den här boken och gillade den massor så då lånade jag den av henne. Dock va texten för liten som vanligt haha men jag mailade då förlaget pch fick epub formatet vilket jag är evigt tacksam för att man kan göra så. Böcker att ha i bokhyllan är snyggt men min syn blir inte bättre med åren så jag är supertacksam för den som uppfann eboksformatet! Du kan dessutom ha hela ditt bibliotek med dig i endast din lilla mobil eller Ipad eller vad du nu har! Magi för en som ser dåligt! 

Till den här boken då!

Vi lär känna några poliser Caspar och Liv som har tjänstgöring i Linköping när dom blir inringda tidigt en morgon då något hemskt ska ha hänt på stor torget i Linköping. Dom finner råd och dear dit och så är spelet igång. Några skjutna och pusslet kan börja. Vad har dom skjutna för gemensamt? Det ena leder till det andra och den mest bisarra händelsen dyker upp haha och vad händer då? Jag tycker du kan läsa det i den här spännande boken!! 

(null)
Från bokens baksida:
Linköping skakas av ett blodigt våldsdåd. En okänd gärningsman har skjutit tre personer på Stora torget från ett hotellfönster och därefter tänt eld på byggnaden. 
Caspar Ekberg och Liv Larsson på Linköpingspolisen ställs inför sina karriärers hittills svåraste fall - en utredning kantad av spår kopplade till terrorism och till offrens yrken inom socialtjänsten. Det blir allt svårare att hålla distans till de drabbade, och samtidigt hänger Caspars äktenskap på en skör tråd. 
När Caspar upptäcker att någon rör sig i hans trädgård om nätterna och hittar sonens kanin uppspikad på en vägg kommer hotet närmare. Han tvingas konfrontera sin värsta mardröm, medan Liv måste axla ett allt större ansvar för utredningen och ställs öga mot öga med en mördare som tappat kontrollen.


En fantastiskt spännande verklighetstrogen debut! Eminent!!

5 gripar av 5

(null)