Amy av Caroline Twamley

Då har jag även läst ut denna tredje del i den här familjärt härliga trilogin! Helt underbart har det varit att lära känna Cora, Linda och Amy. Alla dom tre är vänner och har familjer och barn. En relationstrilogi som inte alltid har bara ljuvliga stunder utan sorger, otrohet o intrigande! Dessa böcker gillar jag skarpt!
 
Och här då i den tredje delen är det Amy vi får lära känna på djupet om hur livet rullar på efter skilsmässan och hur det går att ha hennes barn varannan vecka. 

(null)

Från bokens baksida:
Anders vill skiljas. Han har inte varit lycklig på länge och nu har han träffat någon annan. Visst var det så han sa? Även när den värsta chocken lagt sig står Amy kvar med tusen frågor. Vad ska de säga till barnen? Och hur kunde hon tro att de var lyckliga tillsammans? 

Med skilsmässan i backspegeln gör Amy sitt bästa för att hitta rätt i tillvaron som ensamstående. När barnen är borta varannan vecka har hon plötsligt alldeles för mycket tid att slösa bort. Kanske ska hon ta sig i kragen och börja träna? På jobbet blåser förändringens vindar och vid onsdagsluncherna gör vännerna Linda och Cora sitt bästa för att få henne att börja dejta igen. Flirten med killen i livsmedelsbutiken är trots allt rätt spännande - och så har hon ju sprungit på sin gamla ungdomskärlek igen. Han som skulle vara hennes för livet. Vad var det egentligen som hände där? 


Varm, mysig feel-good när den är som bäst!

5 gripar av 5

(null)