Författarmorden av Erika Rockborn

Jag gillade hennes trilogi om distriktläkaren Martins liv och leverne i modermaktböckerna och nu har Erik provat sig på en deckare och som hon gör det så elegant! Om böcker, mord, böcker och mera mord!!! Kan det bli mer bättre än så? Svar nej!!!

Här är det poliseb Alicia som har det minst sagt hett om öronen med en författare som mördas under själva bokmässan i Göteborg dessutom på hotellet där alla bor under mässan! Minst sagt spektakulärt! Och Alicia har ett privat liv som vi får hänga med på där hon kollar misstänkta knölar, träffar snygga läkare och dessutom hamnar på fest med denne snygge läkare! Vad är oddsen på den? Ja Alicia har det hett om öronen då ytterligare ett mord sker. Hur ska detta gå? Ja det får du ju såklart läsa i denna häftiga, makabra deckare!

(null)
Från bokens baksida:

Årets bokmässa i Göteborg har just inletts och man räknar med publikrekord.Pensionären Sten rastar sin hund tidigt på morgonen och noterar att vattnet i utomhuspoolen på Gothia Towers färgats rött – och där flyter en livlös kropp. Det är den berömda deckarförfattaren Francesca Liljegren som mördats på samma sätt som offret i hennes debutroman.

Inom kort blir ännu en känd författare mördad, även denna gång precis som sin egen romankaraktär. Varför just deckarförfattare? Och vem döljer sig bakom signaturen "Öga för Öga" som skriver inlägg hos bokbloggarna?

Alicia Lundberg, en ung polis, har nyligen tillträtt sin tjänst som kriminalinspektör vid enheten för grova brott och deltar i utredningen. Ett intensivt spaningsarbete tar sin början och en katt-och-råtta-lek med förövaren inleds. När Alicia allra minst anar det gillrar mördaren en fälla


En makabert spännande deckare!

5 gripar av 5


(null)