Ett rent samvete av Anne Liljeroth

Jag älskade första delen om Danuta som hette Ett rent helvete och om städerskan som lär känna hennes kunder på ett mycket speciellt sätt!

Lika dan är det i del 2 Ett rent samvete där boken belyser kaoskvinnor som Danuta med list ser till att hjälpa så bra och dessutom en bonus där dom kvinnorna…..tänker inte spoila mer utan jag tycker ni ska läsa om Danuta helt enkelt istället för böckerna är bra! Rent himelskt bra! 

(null)

Från bokens baksida:

Städfirman Exklusivt Rent har fått en rivstart och Danuta fyller sina dagar med tidskrävande administration. För att inte förlora sina städkunskaper, och för att hon älskar att städa, arbetar hon fortfarande ett par dagar i veckan hemma hos sina kunder. Dagarna räcker inte till och hon går ständigt runt med dåligt samvete över allt hon borde göra, över sin syster och sommarhuset hon borde ta hand om.

Familjeterapeuten Klara Winberg har i årtionden hjälpt andra, men när tillvaron börjar halta har hon svårt veta hur hon ska hantera sina egna problem. Kirurgen Claire Bromsons dröm om att flytta hem till Sverige efter år utomlands har gått i uppfyllelse, men nu ställs hon plötsligt inför oväntade svårigheter på hemmaplan.


Ett rent samvete handlar om att göra upp med sitt förflutna och att det kan behövas en knuff för att våga


Tack för recex till LB förlag


Förtjusande vacker roman som luktar rent!


(null)