De aderton av Anton Berg

Då kommer en bokrecension till och jag trodde inte den här skulle va bra skumt nog men jag blev glatt förvånad för den va bra! Och med en stigande spänning igenom hela boken som hade klimax i slutet så var den perfekt helt enkelt! Så tack till Anton Berg för recex och förlåt för att det tog ett tag innan jag läste den. Mitt motto: Bättre sent än aldrig 😃👍🏻

Här får vi lära känna Axel som är radio journalist och nyfiken ut i fingerspetsarna! Han gör efterforskningar inför en dokumentär så kommer han över ett samband. En och samme man tycks vara inblandad i tre historiska dödsfall bland annat i mordet på Olof Palme!

(null)

Från bokens baksida:

Allt börjar som en konspirationsteori, men när Axel Sköld gräver vidare uppenbarar sig kopplingar till ett svenskt konungamord och en dold organisation med rötter i 1700-talet. Sällskapet visar sig vara aktivt än i dag, på de högsta av poster. Och dess medlemmar är beredda att till och med mörda en minister för att få sin vilja igenom och hindra sanningen från att komma ut. 

DE ADERTON är en spännande konspirationsthriller om mörkermän som gör allt för att bevara sina hemligheter, och en driven journalist vars största mål blir att avslöja dem. 


Spännande och fartfylld bladvändare


5 av 5 gripar


(null)