Utan dina andetag av Jessica Eriksson och Stefan Holm

Som jag har längtat efter den här delen av brud på rymmen serien! Den här delen fokuserar på George som Elin får låna sommarstugan av när hon behövde fly vardagen i förra delen. Ni vet då hon träffar hennes Abbe. 

I den här delen drömmer George om kärlek och han blir bjuden till Lizzie över jul och nyår för att dels gå på Abbes och Elins bröllop och dels vara tomte åt Lizzies fina barn. George träffar en kvinna på tåget till Lizzie som han fattar tycke för och känner vagt igen men han kan för allt i världen inte placera henne. Julafton kommer med lyckliga barn och stackars George som missar tomten. Han bestämmer sig för att bjuda den här tågkvinnan som sin dejt på bröllopet när han har fått okek av Abbe. Hon dissar honom och George deppar lite. Bröllopet blir sedan så vackert som dom planerat och George får sitt livs överraskning! Vad det är får du läsa i den här fina novellen!
(null)

Från novellens baksida: För många år sedan satsade George allt på kärleken - och förlorade. Även om han har svårt att erkänna det börjar han inte bara bli gammal nu, men ensamheten tär dessutom alltmer på honom. Ett glädjeämne är dock det stundande julfirandet med släkten i Halmstad och därefter nyårsbröllopet mellan Elin och Abbe på Tylösand.
När George anländer till den halländska staden ett par dagar innan jul möter han en kvinna som verkar märkligt bekant. Hon tycks känna igen honom också, och han kan inte sluta tänka på var de har mötts förut. Några dagar senare ses de igen och han börjar fundera på om hon är hans biljett ut ur ensamheten. Kanske är det äntligen dags för George att lägga det gamla bakom sig och våga satsa fullt ut på kärleken igen? Men vem är hon och varför vill hon inte berätta något om sig själv?
Ju mer Elins och Abbes bröllop närmar sig, desto säkrare blir George på att han ska våga ta chansen igen, men kanske har han helt missbedömt situationen?

En varm härlig novell som får mej sjunga låten Utsn dina andetag

5 av 5 gripar


(null)