Requiem på Dimön av Mariette Lindstein

Alltså när man älskar en serie och följer författarinnan! Så guld värt så ni anar inte kan bara älska internet för denna interaktion när man blir nästan vän med sina favvisar! Sluta aldrig skriva!!! Och Mariette har gjort det igen! Nr 4 i denna eminenta serien allså så verklighets trogen så det är inte sant!

Här får vi ju då följa Sofias dotter Julia som är i 20 års åldern. Det startade ju redan i förra boken då Sofia blandas in i tragiken med Franz son Vic som dör och Franz får ju en stroke av traumat dom är med om i boken "Sektens barn" som är del 3.
    Franz fixar iordning hans herrbete på Dimön, anställer personal och vad händer? Ska ViaTerra återuppstå??? Eller blir det nåt ännu värr? Julis får vara med om det hela och jag tycker att om du vill veta vad Franz sysslar med på Dimön nu ska du läsa sen här delen!

(null)
Från bokens baksida:

Herrgården på Dimön, en gång hem åt en blomstrande sekt, står nu ödslig och övergiven. Två år har gått sedan den karismatiske sektledaren Franz Oswald offrade sin egen son för att rädda en ung kvinna, Julia Frisk, och själv drabbades av en stroke. Återhämtningen har varit lång och mödosam men nu är han tillbaka och mer målmedveten än någonsin. Om det inte vore för de ovälkomna känslostormar han drabbas av ... 

Julia jobbar som redaktionsassistent på en modetidning och vill avancera. Så dyker hennes stora chans upp: Tidningen vill ha en intervju med Franz Oswald - och han vägrar låta sig intervjuas av någon annan än Julia. Trots att alla i hennes närhet avråder henne från att träffa Franz gör hon intervjun. När han berättar att han tänker återvända till Dimön och iscensätta ett experiment han kallar "Requiem" - dödsmässan - tar hennes nyfikenhet över. Och som vanligt när Franz Oswald är inblandad spinner snart allt utom kontroll.

Rå spänning igenom hela boken

5 gripar av 5 

(null)