Svinskytten av Gertrud Hellbrand

Jag fick ju del 2 av förlaget och jag har som vanligt alltid svårt att bara börja mitt i nåt och här flätas ju storyn lite ihop med ettan iform av vissa karraktärer det tycker jag gör storyn ännu mer hållbar på ett sätt. Fler som har som mig svårt att börja med nr 2 i en serie??

Ialla fall så är det ett gäng hästarbetare vi lär känna och en jägare som får jobb på den här gården för att skjuta vildsvin då dom har ökat markant i antal. Sedan lär vi känna Carro med sitt brokiga förflutna och som älskar att rida och ta hand om hästar på olika sätt med. Det är Enar Lunds gård och skog dom befinner sig och dom blir tvingade av Carros gamla ex från för att smuggla narkotika i en häst. Hur det hela slutar? Läs den själv!

Den är så himla spännande!!!

(null)


(null)
Från bokens baksida:

Aron lämnar sitt gamla liv för att arbeta som viltvårdare på ett säteri i Sörmlands skogar. Det dröjer inte länge innan han börjar ana att något hänt mannen som hade jobbet före honom. Hästkiropraktorn som driver gården har en allvarligt sjuk hustru, och något underligt verkar pågå mellan honom och hans kvinnliga assistent. När Aron gör ett fasansfullt fynd bland höstlöven i skogen ställs allt på sin spets.

Den unga Sanja Soliman har börjat på polishögskolan i Stockholm och hoppas att det ska hjälpa henne att hantera sin våldsamma uppväxt. Men när ödet låter fel personer mötas blir det upptakten till ett blodigt drama i de dimmiga höstskogarna.


5 av 5 gripar ( även att jag inte gillar hästar 😁)

Spännade, fartfull berättelse rätt igenom!!


(null)