Åttio dagar gul av Vina Jackson

Ja jösses. Är förvånad över språket som används i denna råa, sexiga, upphetsande bok! Det är inte snopp och mus, nej nej, glöm det....Kuk och fitta är vad som används här. MEN det gör att boken blir så spännande och historien är bra! Riktigt bra. Så nu har jag även klickat hem de följande böcker i denna serie. Så JÄKLA bra! Åttio dagar blå kommer sen och sist kommer Åttio dagar röd. 50 nyanser och Mr Grey! Släng er i väggen =)
 
Från bokens baksida: (Norpad text från Adlibris eftersom jag läste denna på EBOK)
Åttio dagar gul är en oemotståndlig erotisk berättelse i samma anda som Femtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Boken följs upp med Åttio dagar blå och Åttio dagar röd.

Summer - ung, vacker, sensuell och begåvad violinist - är fången i en trist relation med en man som är ointresserad av erotik. Hon går helt upp i sin musik, mest Vivaldi och Mendelssohn, och för att förtjäna sitt uppehälle spelar hon i Londons tunnelbana.

När ett fyllo förstör hennes fiol får hon ett överraskande erbjudande från Dominik, en universitetslärare med starka och speciella begär. Han är helt förtrollad av Summer sedan han sett henne spela och vill ge henne en exklusiv fiol. Men han har ett villkor: hon måste först spela för honom - naken och i hans hem.

Summer och Dominik kastar sig in i en halsbrytande erotisk relation med många komplicerade förvecklingar, lika oförutsägbara som spännande. Summer får chansen att uppleva och bejaka en mörk sida av sin sexualitet som hon tidigare hållit tillbaka. Men snart förstår hon att njutning också kan betyda smärta.

Kan en relation så fylld av uppslukande passion överleva?

4 av 5 gripar. Just enbart för språket som jag inte är van vid.
 

Kommentera här: