Solviken av Annika Estassy

Läste jag färdig väldigt snabbt! Den var en sån häringa glädje, myspys bok som jag ÄLSKADE! Jag fick chansen att läsaden igenom EnBokCirkelFörAlla! Hur trevligt som helst. Nu fick jag med diskussions frågor till boken men de har ju tyvärr försvunnit. En underbar bok helt enkelt som ALLA borde läsa!
 
 
Från bokens baksida:
Mitt i reklamhögen på Marie Lindsjös hallmatta i Solna ligger ett vadderat kuvert och väntar. Samtidigt sitter Niklas och Gabriel över varsin fredagsöl och reflekterar över livet, såsom det blev.
    Inte långt därifrån, i en ljus och fräsch lägenhet i Stockholms innerstad, försöker Ylva stå ut med att det blivit vår och att Niklas inte bor med henne och dottern längre.
    När Marie öppnar det vadderade kuvertet upptäcker hon att ödet, eller om det är faster Greta, har pekat ut en riktning åt henne, Solviken, ett färgglatt renoveringsobjekt i Roslagens skärgård. Marie, som känner hur fyrtioårskrisen närmar sig med raska steg, vet att hon inte har någonting att förlora, och kastar sig ut det okända.
    Det blir en omtumlande yttre och inre resa, inte bara för henne utan även för Niklas, Ylva och Gabriel som hon råkar på vägen och vars öden sammanflätas med hennes.
    Solviken är en varm relationsroman om längtan efter kärlek och bekräftelse och om att våga för att vinna!
 
Helt underbar myspysläsning!
 
5 av 5 gripar!
 
1 Thesa82:

skriven

Låter verkligen som en bok som borde hamna på min 3 mil långa att läsa lista ;)

2 Lena:

skriven

Såg att du taggat mig när det gäller sommarläsning. Har redan gjort denna. Men tack ändå för att du taggade mig. Du kan se mina svar här om du är intresserad. http://lenasgodsaker.blogspot.se/2013/05/sommarlasning.html

Kommentera här: