En liten värld av Åsa Hellberg

Fick äran att läsa och recensera boken En liten värld av Åsa Hellberg. Elsa är huvudpersonen och efter hennes makes död vill hon ut och resa. Och det gör hon. Hon följer efter närmaste person som ska till flygplatsen. Och där startar hennes resa. Ojojoj vilken härlig feel-good bok alltså! Sträckläste den och kunde inte sluta!! Så himla bra helt enkelt. LÄS DEN!
 
 
Häng med på en resa fylld av kärlek, sex, vänskap och skratt. En liten värld av Åsa Hellberg är en varm och underhållande feelgood-roman med mogna kvinnor i huvudrollerna.

Har man ingen reskamrat får man väl följa efter någon som är på väg till Arlanda, tänker Elsa, 70-årig änka som inte längre vill sitta ensam i Farsta. I smyg förföljer hon slumpvis utvalda personer och hon hinner komma till både Västerås och London innan den riktigt stora resan står för dörren.

Isabella, före detta filmstjärna, blir fortfarande igenkänd för sitt vackra ansikte. Vid 50 står hon i ett vägskäl och funderar på vad hon ska göra av sitt liv. Ska hon sälja sitt framgångsrika företag, ska hon flytta utomlands, ska hon någonsin våga öppna sitt hjärta för en man igen?

Carina, Isabellas färgsprakande väninna, bor i England och blev nyligen lämnad av sin man för en yngre talang. När allt vänds upp och ner drar hon med sig Isabella in i ett nytt projekt: de ska bo och arbeta tillsammans på den engelska landsbygden.

Slumpen, eller om det kanske är ödet, för samman Elsa med Carina och Isabella och de tre kvinnorna får stor inverkan på varandra. Alla försöker de hitta nya vägar i tillvaron, men det är betydligt svårare att förändra sig själv och sitt liv än de trodde.  
1 Åsa Hellberg:

skriven

Men tusen tack, vad glad jag blir!

2 Junitjej:

skriven

Den borde jag kanske läsa.

Kommentera här: