Tills kärleken skiljer oss av Anna Lönnqvist

Och den här rekommenderas varmt! Jag sträckläste ju första halvan förra helgen. Sen jobbade ju jag så då orkade jag bara läsa lite på kvällarna tyvärr. En välskapad, trovärdig betättelse som har ett flow utan dess like. Sex, kärlek och intrig.

LÄS DEN!!!!!

Tack även till Ordberoende förlag för recexet!

Spänningsfylld roman om förbjuden kärlek som får dig att tappa andan.

När Susanna träffar sexton år yngre David förändras allt hon någonsin trott på. Åtrån leder till att hon överträder tabun, och snart har hon trasslat in sig i en härva av osanningar. Hon ljuger inte bara för sina närmaste utan även för sig själv.

I andras ögon är hon fortfarande mitt i livet, tryggt gift och ett praktexemplar när det gäller att bete sig rätt. Men inom henne växer sig tvivlet allt större. När hennes man visar sig vara långt ifrån den stabile och pålitlige make hon trott, får fasaden allt större och djupare sprickor. Vågar hon överge idealen, lyssna till sitt hjärta och vara sann mot sig själv? Eller är allting redan för sent? En intensiv relationsroman om förbjuden kärlek, åtrå och passion med förhinder.

Missa inte denna utmanande, moderna och tillåtande roman.

Anna Lönnqvist är född i Luleå 1973 och bor sedan 20 år i Stockholm. Hon är från början civilingenjör. Barndomens somrar tillbringades vid Umeälvens strand, och det är till Västerbotten hon återkommer för att skriva. Tills kärleken skiljer oss är hennes debutroman. Anna Lönnqvist är en av de fem debutanterna som bloggar på Debutantbloggen under hela 2014.

 
 
 
1 KassandraPalma:

skriven

den verkar bra :)

2 Astrid:

skriven

Önskar jag hade samma fart i min läsning av böcker
Läste klart Fjäril i koppel i går kväll efter att det först gick i tvättmaskinen när jag tvättade ett sängöverkast :0/

Kommentera här: