Prodigy av Marie Lu

Har hunnit med att läsa ut en ebok i veckan i alla fall. Den andra, spännande delen av Marie Lu´s trilogi. I den här var det händelser och fartfyllt rätt igenom varenda sida. Den gick väldigt snabbt att läsa och jag gillar Day mer och mer. Vill man läsa en triolgi med fart och fläkt så är det denna triologi helt klart läsvärd!! Supertack även till Modernista för recexen. 
 
 
 
Från bokens baksida:
 
En vecka har gått sedan June och Day med nöd och näppe lyckades fly från Los Angeles och Republiken med livet i behåll. Day antas vara död efter att ha förlorat sin bror till en avrättningspatrull som trodde att det i själva verket var honom de tog livet av. June är nu Republikens mest eftersökta förrädare.
Desperata efter hjälp vänder sig June och Day till Patrioterna - en rebellgrupp som vigt sina liv åt att få Republiken på fall. Men går det att lita på Patrioterna? Eller har dessa, utan att inse det, själva blivit brickor i det mest skrämmande av politiska spel?
 
Bokform: Ebok
Betyg: 5G
Språk: Svenska
Sidantal: 316
ISBN: 9789198182002
Förlag: Modernista
1 Vilma:

skriven

Ååååh den skulle jag nog vilja läsa

2 Life of Johanna:

skriven


Hej! Kul att du är med i tävlingen, lycka till!
Din svarskommentar kommer publiceras när tävlingen avslutad för att ingen skall kunna fuska! :)

3 Louise:

skriven

Har varit lite sugen på de här böckerna :)

Du frågade om det var försent att anmäla sig till min julkalender - det är fritt fram att anmäla sig ända fram till 27 december då tävlingen stängs! Det vore roligt om du ville vara med :)

Kommentera här: