Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker

Jag ligger efter i bloggandet. Jag vet. Men ibland infinner sig varken tid eller lust och med tanke på skitvädret i vårt land så är lust lika med noll för till fället. Men har i alla fall 2 böcker som jag tänkte recensera och det görs på 2 inlägg så det inte blir så rörigt. I vår ena bokcirkel på fejan läste vi juli månad Konsten att höra hjärtslag som jag hört ska va bra så jag fick den från förlaget som recex plus att den var vinnande julibok i bokcirkeln.
 
Men jisses vad svårt jag hade att komma in i den boken. Tyckte att storyn va bra men ganska seg livad i början. Bättre var slutet när man fick klart för sig vad som hände. Man ville ju gärna veta det under bokens gång så den väckte nyfikenhet att läsa vidare ändå. Men vacker på något vis men inte som jag tänkt. 
 
 
Från bokens baksida:
Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker är en storslagen kärleksroman. En modern saga och internationell bästsäljare som nu sålts i närmare en miljon exemplar.

Tin Win är framgångsrik advokat i New York. Han kommer ursprungligen från Burma men hans amerikanska familj, hustru och två barn, vet nästan ingenting om hans uppväxt och bakgrund.

En dag strax efter att dottern Julia avlagt sin juridikexamen försvinner han utan ett ord. Familjen tvingas till slut acceptera att spåren slutar i Bangkok. Fyra år senare hittar Julia ett fyrtio år gammalt kärleksbrev som hennes far skrivit till en okänd kvinna i en by i Burma.

Hos Julia tänds åter hoppet och hon bestämmer sig för att söka upp kvinnan i brevet. När Julia kommer till den lilla byn bland bergen hamnar hon i en främmande värld. I byns tehus lär hon känna en man som berättar en märklig historia om den blinde pojken och flickan med de missbildade fötterna, om det som står skrivet i stjärnorna och om kärlek som övervinner allt.
 
 
 
 
 
BokTyp: Ebok
Betyg: 3G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 332
ISBN: 9789137142463
Förlag: Bokförlaget Forum

 
 
Stort tack Forum för recexet!!
 
 
 
 
 

Kommentera här: