Andra andningen av Sofie Sarenbrandt

Jag läste den här för 2 år sedan men ville läsa den igen då vi körde denna  i vår facebooks bokcirkel grupp. Och jag tyckte den är precis lika bra som förra gången om inte bättre. Den var dessutom mycket lättare att läsa eftersom jag mindes eftersom sidorna försvann =) Gillade denna. Twisten är twistande twistig och löses upp på ett perfekt deckarsett som bara Sofie kan lösa upp!! Sååå läsvärd så det är inte klokt. Emma gör ett galant jobb som vanligt och lyckas denna gång med bravur rädda livet på bland annat sin kära syster som är med och springer i det ruggiga vädret som detta årets marathon har!
 
 
Från bokens baksida:
 Stockholm Marathon har hittills klarat sig från dödsfall, men när startskottet går för det 35:e maratonloppet genom tiderna ställs allt på ända. Det är den första juni men det är kallare än på julafton. Precis utanför Stadion faller en man ihop och förs till ett sjukvårdstält, men hans liv går inte att rädda. Kriminalpolisen Emma Sköld är ledig den här dagen och finns på plats för att heja på sin syster Josefin som springer. När Emma är vid Rålambshovsparken har en livlös kvinna precis upptäckts vid vattnet och Emma rycker in. Det är ingen tvekan om att kvinnan bragts om livet. Finns det en mördare bland löparna? Och när i sådana fall dyker nästa offer upp?Sofie Sarenbrant är författare, journalist och fotograf. Tidigare har hon gett ut deckarna Vecka 36, I stället för dig och Vila i frid som alla har fått stor uppmärksamhet och blivit sålda till åtta länder.Sofie Sarenbrants bästa hittills, med en sammanhållen intrig kring Stockholm Marathon. Boken utspelar sig under själva loppet, med diverse tillbakablickar.
 
 
BokTyp: Pocket bok
Betyg: 5G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 358
ISBN: 9789174751543
Förlag: Ponto Pocket
1 Lena:

skriven

Andra andningen var min första bekantskap med Sarenbrant och jag fick verkligen mersmak. Spännande och lättläst.

2 Skriva läsa leva:

skriven

Den finns faktiskt här hemma i bokhyllan då andra halvan köpte den, men jag har inte läst den... Kanske semesterläsning om det blir ruskigt väder och tid för böcker :)

Kommentera här: