Calendar girl: Februari av Audrey Carlan

Denna nästan sträckläste jag nu när jag äntligen vill läsa. Jag gillar upplägget på denna serie och att följa Mia och hennes olika dejter som hon ska träffa under ett år. Den här gången är hon den franske Alecs musa och ska ställa upp på att va naken modell till hans fotoutställning. Sexet är ruskigt bra och lite mer än i del 1. Men sånt gillas och handlingen är heller inte helt fel. Läs denna tycker jag!
 
 
 
 
Från bokens baksida:
Mia Saunders har knappt hunnit flytta till Los Angeles innan hon får beskedet att hennes pappa har blivit grovt misshandlad för att han inte betalat en enorm spelskuld. Och inte nog med det, det är hennes ex-pojkvän Blaine som står bakom misshandeln och utpressningen. Mia ser en enda lösning, och det är att börja jobba på hennes mosters företag Exquisite Escorts. Uppdraget: att tillbringa en månad åt gången tillsammans med rik man och vara hans dejt i alla sorters sammanhang. En rik man som hon dessutom inte behöver ligga med om hon inte själv skulle vilja. Det skadar förstås inte att den första killen är en het Hollywood-regissör.
 
 
Nu står det samma text bakpå alla böckerna men det kan ju vara som så att de är relativt nyutkomna i Sverige?? I alla fall så är serien ruskigt bra!
 
 
 
BokTyp: EBOK (Mofibo)
Betyg: 5G (Sensuell, sexig och snuskig, på ett bra sätt)
Språk: SVENSKA
Sidantal: 350
ISBN: 9789113076164
Förlag: Norstedts
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: