Ultimatum av Anders De La Motte

Med en seg början, mot ett rafflande, superspännande slut så slukade jag den här briljanta boken mot slutet i alla fall. Men man förstår ändå att början var tvungen att va som den va! Det är det som är själva ultimatumet! Hehe. Nu var jag fiffig va? :) Men i alla fall så har både Julia och den skumme Amante det hett om öronen. En jättebra bok om polis Julia som jag hoppas det kommer många fler av!!!!
 
 
 
Från bokens baksida:
UltiMatum är en skarpladdad thriller om ett Stockholm och Sverige där ingenting är vad det verkar, där alla medel är tillåtna för att nå makten. Anders de la Motte räknas som en av landets främsta deckarförfattare och hans böcker läses och älskas av fans över hela världen.

När ett illa tilltygat lik hittas i vattnen utanför regeringspartiets kursgård hamnar ärendet på kriminalinspektör Julia Gabrielssons bord. Vem är den döde och varför har något ansträngt sig så för att kroppen inte ska kunna identifieras? Det dröjer inte länge förrän Julia inser att att det finns människor som är beredda att göra nästan vad som helst för att hindra att sanningen kommer fram.

Polismannen David Sarac jagas av demoner. Efter en våldsam uppgörelse som nästan kostade honom livet, vårdas han på en sluten klinik långt från huvudstaden. Han gömmer undan sömntabletterna han får av skötarna. Tjugotvå stycken har han fått ihop, och snart är det dags att ta dem, att för alltid tysta de anklagande rösterna i huvudet. Men ett mystiskt erbjudande får honom att skjuta upp sin död: Vad sägs om ett byte? Quid pro quo? Dina hemligheter mot mina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Stina Nilsson Bassell:

skriven

Hej!
Stina Nilsson Bassell heter jag och vill tipsa om min senaste roman, I mjölnarens spår, som finns som ljudbok nu.

I mjölnarens spår är en historisk roman som handlar om ett kvinnoöde. Året är 1936 och i ett fönster tittar en förskrämd kvinna ut. Hon klamrar sig fast vid minnen om en lycklig tid, en tid när hon fortfarande kunde andas. Emma Klasdotter, 22 år gifter sig med den dubbelt så gamla storbonden Niklas Nilsson. Året är 1895 och den olycka hon känner den dagen hon går till Havdellska gården blir bara värre och värre. Vi befinner oss på en gård i Östergötland, utanför Åtvidaberg. Boken rör sig mellan lycka och olycka. En saknad av kärleken leker sig kvar mellan husen på Havdellska gården, men där…

Läs mer på Storytel:

https://www.storytel.se/books/51374-I-mjolnarens-spar

Och vill du veta mer om mig så kan du läsa på min författarsida, eller läs recensioner här:

https://stinanilssonbassell.wordpress.com/2017/01/09/ord-betyder-sa-mycket/

”Det här är en mycket fin och välskriven bok som jag tar till mitt innersta. Det finns så mycket att diskutera om Emmas liv och öde. En alldeles utmärkt bokcirkelbok. Vad är det som styr en människas handlingar? Hur påverkas vi av arv och miljö?”


Ha det gott på det nya året och vill du ha rec.ex så kontakta mig!
Stina

Kommentera här: