Du, bara av Anna Ahlund

Jag säger bara Åh! Först blev jag besvärad, men va fasen, jag hade väl inget att va besvärad över. Bara ovanan att läsa om John och Frank som är kära i varandra. Det är KÄRLEK får jag säga. OJOJ vilken kärlek sedan. Sådant händer ju lixom bara typ en gång i livet. Även för homosexuella! Inget fel med det! Och nä jag är inte gammalmodig. Bara ovan läsning men så jävla bra rent ut sagt! Dock vill jag slå Frank i huvudet ett par gånger och Johns syster Caroline med haha men det blir ju bara dumt. Men en ruskigt bra bok om kärlek, känslor och räddaren i nöden. 
 
 
LÄS DENNA!! 
 
 
 
 
 
 
Från bokens baksida:
"Frank, det här är min lillebror John."

Han tittar upp och ser på mig.

Jag håller andan.

Hans ögon är elektriska. Svarta som ett natthav där blixten slagit ner. Utan att släppa mig med blicken reser han sig upp, ler och sträcker fram handen. Jag tar två steg fram och fångar den. Hans handflata är sval.

"Hej John."

Du, bara är en romantisk och hjärteknipande historia om sextonåriga John som blir kär i den två år äldre Frank. Frank är oturligt nog redan är tingad av Johns storasyster Caroline. Och Caroline är van att få som hon vill. John är van att backa, men det tänker han inte göra nu. Dessutom har Frank en egen vilja. Och ett krossat hjärta i bagaget, vilket krånglar till saker.

Det handlar också om en bästis, ett båthus, en pappershandel, ett hustak med utsikt över hela Uppsala, Nick Drake, Räddaren i nöden, tusen papperstranor och trädgårdsrosor från Svartbäcken. Och så en hel del sex.

Du, bara är en smärtsamt ärlig och vacker debut om hur kärleken alltid gör som den vill.
 
 
 
 
 
BokTyp: Ebok
Betyg: 5G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 344
ISBN: 9789129701173

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Lena:

skriven

Har hört så otroligt mycket bra om denna bok så jag är sugen på att läsa den.

2 Vargnatts bokhylla:

skriven

Har precis läst ut den! :) Mitt inlägg kommer till veckan :)

Kommentera här: