Härifrån till verkligheten av Eva Rydinger!

När jag väl började läsa och komma in i den här så blev det sträckläsning igen. Jag blir så glad när jag får en bra bok i mina händer. Denna är välskriven och man förstår verkligen hur personerna känner sig. Så himla bra beskrivna känslostormar i den här!
 
Här får vi följa Marianne och framför allt hennes dotter Karin som har båda de 2 mist sina makar. Karin jobbar på ett bokförlag och låter sorgen äta upp henne inne ifrån medans Marianne träffar ny gubbe och vill gå vidare i livet. Ah så bra den här är!! Gillade den hur mycket som helst. En bok som stannar kvar i minnet.
 
LÄS DEN!!!
 
 
 
 
 
Från bokens baksida:
Den heta sommaren går in i augusti. Medan Marianne kör hemåt över den skånska slätten, vänder dotterns plan tillbaka mot Stockholm. Semestern är slut och Marianne kan pusta ut. Nu stundas äntligen egentid och den vardag hon lärt sig att älska. 

I Stockholm landar Karin och våndas inför hösten. Författardrömmarna rasar in på förlaget och i hjärtat skaver hemligheten om makens bortgång. Men en tanke har börjat ta form kring mammans sjuttiofemårsdag. Ett övertagande av hennes skånelänga kan vara chansen till den nystart hon så väl behöver. 

Så öppnar Marianne dörren för en rörmokare. Hon hamnar i ett tvärdrag av känslor och tankar. Bor hon egentligen i sin dotters barndomshem eller bor hon i sitt eget vuxenhem? Varför hade hon aldrig valt, utan bara låtit saker ske? När födelsedagen kommer har både mor och dotter med sig överraskningar till festen.
 
 
 
 
 
BokTyp: Fysisk bok
Betyg: 5G SOLKLART!!!!!
Språk: SVENSKA
Sidantal: 267
ISBN: 9789187595257

Förlag: Ordberoende Förlag
 
 
 
 
Tack till Eva Rydinger för recexet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Vargnatts bokhylla:

skriven

Tyckte också mycket om den :)

Kommentera här: