Hudhunger av Katerina Janouch

Jag har läst ut "Hudhunger" som är en novell om sex och kvinnans fitta fast jag gillar inte ordet fitta tycker det låter så nedvärderande på nåt sätt. Lika dant med kuk. Kuk och fitta känns så där. (Och nej, jag är inte gammalmodig) Även när man läser om könen. Tycker att man kan använda bättre ord. Boken är dock superbra. Vi får följa Rosanna Wilde som har fyllt fyrtio och är författare. DOCK med lite skrivkramp och äktenskapet är inte heller så bra. Sedan flyttar Samuel in hos de och Rosannas fantasi sätter fart! Superbra, lättläst och spännande.
 
 
 
 
Från bokens baksida:
Rosanna Wilde har fyllt fyrtio, hon lever i ett avsvalnat äktenskap och är en författare som inte skrivit en rad på flera år. Plötsligt en dag står en man i hennes kök. Han heter Samuel och ska under en tid bo i gästhuset. Rosanna kastas in i en oväntad känslostorm som får allt det invanda att vändas uppochned.
I tre korta romaner om kvinnlig sexualitet öppnar Katerina Janouch dörren till lusten, begäret och passionen. Trilogin handlar om en mogen kvinnas erotiskauppvaknande. Om åtrå och hemligheter, men också om makt, svartsjuka och utanförskap. Men framför allt om längtan livets blodröda bultande puls.

Katerina Janouch är författare. Hon är också Sveriges främsta sex- och samlevnadsexpert och medverkar regelbundet i såväl TV som tidningar.
 
 
 
 
 
BokTyp: Ebok (mofibo)
Betyg: 5G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 207
ISBN: 9789176292426

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: