Mörkrets makt (Skuggornas stad #1) av Yamilé Andreasson

Jag har fått äran att läsa Yamilés serie skuggornas stad. Del 2 har precis kommit ut och här tänker jag recensera del 1. Denna läste jag ut på sjukan men varken ork eller lust att recensera då. Nu är det dags.
 
Här får vi läsa om Ariana som trodde att hon är en helt vanlig människa. Men så är icke fallet. Hon har sin vän med sig men kommer ifrån henne en kväll när Ariana blir jagad. 
Hon får reda på tillslut att en helt annan värld är henne väntad och hon inte är helt mänsklig så allt ställs på sin spets för Ariana. 
 
Den här är sååå himla bra. Spännande från första till sista sidan. Man ser allt som en film i skallen och jag gilla verkligen hur Yamilé har blandat känslor med den nya världen och gamla världen finns vid sidan av. Alltså sååå himla bra skriven!!!
 
 
Från bokens baksida:
Arianas värld vänds upp och ner när hon en dag upptäcker att hon inte är som alla andra. Att plötsligt få reda på att man inte är helt mänsklig och att en hel värld döljer sig mitt framför ögonen på en är väl jobbigt nog, men att även jagas av blodtörstiga väsen blir nästan för mycket. 
 
I en ny värld och med krafter hon inte visste existerade är det svårt att hantera känslorna, särskilt när man samtidigt är en ung kvinna på väg att växa upp. Men Ariana är en tuff tjej som tar till oväntade knep för att klara sig i sin nya tillvaro. 
 
Arianas öde är förutbestämt och hon håller hela sin världs framtid i sina händer. Ett oväntat möte med den mystiska vampyren Carmine leder henne mot en osäker framtid som kantas av mörka och farliga stigar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BokTyp: FYSISK BOK
Betyg: 5G (Ruskigt spännande bladvändare)
Språk: SVENSKA
Sidantal: 264
ISBN: 9789188147042
Förlag: LC Förlag 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: