Änglarna dansar i gryningen av Camilla Davidsson

Åh en sån härlig tredje del som Camilla lyckats med. Och då är det lyckats med STORA bokstäver. Med denna tredje så överträffar Camilla sig själv. Den här är den bästa hittills i den här serien om Emma och nu vill jag ha nästa del och jag hoppas VERKLIGEN det kommer en del fyra!!!!
 
Emma blev ju gravid med Alex i den förra delen och den här boken tar vid där. Nu är Emma tillsammans med, och försöker leva ett liv ihop med Alex som är pappa till flickan hon bär. Alex är dock inte den lättaste att leva med. Speciellt inte Alex mamma Gunilla.
 
Emma lämnar Alex efter en tragisk händelse och rymmer tillbaka till Olle som hon verkligen är superförälskad i. Emma mår dock inget bra med sorg och andra funderingar så efter mycket om och men bryter hon med Olle och mår sämre än någonsin.
 
Ska Emma någonsin få må bra igen? Ska hon få ro och få bli lycklig?? 
 
 
LÄS denna tredje del så får du vetskap!!
 
DEN ÄR GUDOMLIGT BRA!!!
 
 
 
 
Från bokens baksida:
Tredje, fristående boken i läsarrosad feelgood-serie om hur valen vi gör påverkar våra livI Under Vintergatans alla stjärnor och Pensionatet vid världens ände har vi följt karriärtjejen Emmas vandring genom tillvaron och hennes svårigheter att göra kloka livsval.
 
När vi möter henne i Änglarna dansar i gryningen ställs hon inför sitt livs största och svåraste beslut någonsin.Ett år efter pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela är livet rörigare än någonsin för Emma. Hon stressar och vantrivs på jobbet och spenderar sommaren på Fårö för att återhämta sig. Där har hon mot sin vilja blivit förtjust i Olle, en tjugo år äldre läkare som hon hyr en stuga av, och dessutom inlett en romans med jämnårige fondmäklaren Alex.
 
När Emma får ett chockerande och omtumlande besked lämnar hon brådstörtat Fårö. I Stockholm återförenas hon med Alex, men hemkomsten blir allt annat än enkel. När valen blir för stora och svåra flyr Emma till väninnan Harriets hotell på Mallorca. Men kan en kort vistelse i bildsköna Deià verkligen hjälpa henne att fatta de beslut som krävs för att finna mening och lycka i tillvaron?Änglarna dansar i gryningen är den tredje boken i serien om Emma en vilsen karriärkvinnas väg mot inre utveckling.
 
Camilla Davidsson har själv upplevt hur fel allt kan bli om man gör sina val utifrån en strävan efter att vara lyckad eller att vara andra till lags. I sin romanserie delar hon frikostigt med sig av de lärdomar och insikter hon fått under sitt sökande efter mål och mening i livet.'
 
 
Om författaren Camilla Davidsson, född 1969, gjorde sin författardebut i augusti 2014 med Under Vintergatans alla stjärnor. I hennes tidigare yrkesliv arbetade hon med marknadsföring på en rad internationella företag. Hösten 2012 lämnade hon storstaden med sin man och tvillingdöttrar för ett liv närmare naturen i skidorten Åre i Jämtland. På somrarna driver hon sedan 2008 ett Bed & Breakfast och vandrarhem på Fårö.
 
 
 
 
 
Tack till Camilla Davidsson för recex och signering!
 
 
 
 
 

Kommentera här: