En enda risk av Simona Ahrnstedt

Den här boken va lite trög att komma in i MEN efter halva så gick det av bara farten. Den handlar om Ambra som är journalist på Aftonbladet. Hon har inte fått DET scoopet än och jagar intressanta grejor att skriva om. Hon får uppdrag i Kiruna som hon hatar och åker upp dit och träffar Tom. Den hemlige agenten som hon fattar tycke för. Hennes syster är en känd artist som heter Jill Lopez som sjunger egna låtar.
 
Boken är så spännande med sex, intriger och bråk. SÅÅÅ BRAAA!!
 
 
 
 
 
Från bokens baksida:
 
En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten.

Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Knivskarp, kaxig och idealistisk. Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna.

Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan.

Slumpen för två sårade personer i varandras väg. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Mot bakgrund av polarnätter och norrsken ställs frågan på sin spets: kan man älska någon som man inte litar på? 
 
 
 
 
 
 
 
BokTyp: Fysisk
Betyg: 5 G Het och oemotståndligt!!!!!!!
Språk: SVENSKA
Sidantal: 522
ISBN: 9789137146799

Förlag: Bokförlaget Forum
 
 
 
 
 
Tack för recexen!!!!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: