Kärlek, bakelser och en mops av Annie England Noblin

Alltaå gud så fin bok. Som vanligt tog det en stund att komma in i denna men eftersom jag läste hela dagen igår så gick det bra ändå.

Här lär vi känna Brydie som har varit med om en skilsmässa och bor hos sin bästa vän Elliot efter ett bråk med Brydies mamma. Hon inser att hon behöver hitta nåt eget och Elliot tipsar henne om ett hus där hon måste va hundvakt dessutom. Hon har flyt och hittar jobb också ganska direkt.

Kan man även ha sån tur att hitta kärleken med?

Det får ni så klart läsa om i denna urgullig bok som jag tyckte om så mycket. Den gav en så härligt mysig känsla!!!

Brydie Bensons liv är en enda röra. Hon har precis skilt sig och flyttat till en ny lägenhet, och plötsligt står han där på tröskeln och vill flytta in ­ överviktig, deprimerad och i stort sett hemlös: mopsen Teddy Roosevelt. För att ha råd att betala sina räkningar tar Brydie ett nattjobb i en mataffär, och när allt verkar som mörkast får hon en ljus idé. Varför inte kombinera sin hobby bakning med den nyfunna kunskapen om hundar? Hon vågar språnget och startar bageriet Pupcakes. Snart visar det sig att hon tagit sig an en riktig utmaning. Och när läkaren Nathan Reid, husse till den irländska varghunden Sasha, kliver in genom dörren kompliceras tillvaron ytterligare. Men det börjar gå upp för Brydie att livet är ungefär som att lära sig ett nytt kakrecept: man måste testa några gånger innan det blir perfekt. 




Antal sidor: 350
Bokförlag: HarperCollins
Mening någonstans i boken: Mandy skrattade till.
Tack till: Förlaget som skickade recexet såklart. 

Urgullig, små sorglig och bedårande

5 av 5 gripar



1 Vargnatts bokhylla:

skriven

Låter som en mysig bok!

Kommentera här: