Se upp med vad du önskar av AD Justice

Den här är så bra. Så mycket kärlek i. Så himla mycket spänning. Slutet va bäst. Jag kunde inte lägga ifrån mig den dom 80 sista sidorna. Så himla bra helt enkelt.

Kanye har kommit på hennes pojkvän i sängen med sin bästa vän. Hon är förkrossade. Chefen på hennes jobb erbjuder henne ledigt och att ta hand om sig själv ett tag. Hon får låna chefens stuga på landsbygden. Och att komma ny till ett ställe där alla känner alla innebär en del frågor och undrande människor. Men också en del sura gubbar som tror att dom är något. Det första Layne får göra är att rädda en liten flicka från en lastbil. Flickan och hon blir bundsförvanter. 
Från bokens baksida:
Ace Sharp och Layne Elliott kommer från två skilda världar. Ace är en ensamstående pappa som gör sitt bästa för att uppfostra sin dotter i hemstaden. Layne är framgångsrik och drömmer om bebisen hon inte kan få. Deras hjärtan är vaksamma, men av olika anledningar. Sårad stolthet styr deras beslut och de håller varandra på avstånd. Förödande svek plågar deras tankar och de ifrågasätter om äkta kärlek ens existerar. Krossade själar som vägrar att öppna upp sina hjärtan igen. Men ett slumpmässigt möte förändrar allt. De är varandras raka motsatser, båda inställda på att inte ge med sig, men oförmögna att stoppa deras öde. Då kommer det förflutna till ytan och hotar att förstöra. Är det värt att riskera allt för att lära sig älska igen? Ett liv utan kärlek är trots allt inte ett liv värt att leva.

Sensuell, rörande, spännande

5 av 5 gripar

Tack till Everlasting Publisher för recex.

Kommentera här: