Kampen om tusenvärld Dunkelstjärnan av Joseph A. Davis

Om du vill ha magi, konst, spänning och en magnifik saga/serie så läs denna! Heeelt magiskt bra bok som jag har fått äran att läsa! Det är spänning från första blad till sista!!!

Vi får lära känna Julia, Kasir, Edvin som är Julias lillebror. Dom går på samma skola men Julia har bett Edvin att inte låtsas om att dom känner varandra på skolan för hon tycker det är  pinsamt. 

(null)

Från bokens baksida:
 Tolvåriga Julia märker direkt att någonting med hennes nya klasskamrat, flyktingpojken Kasir, inte stämmer. Men hon anar inte helt hur annorlunda han är förrän den ödesdigra natten de blir jagade av fruktansvärda levande skuggor.

Tillsammans med hennes lillebror Edvin och en mystisk gubbe som kallas för Trubaduren blir de tvungna att fly genom en magisk portal till Kasirs hemland. Det är en värld av gränslös skönhet där konst blir levande men där allt det vackra håller på att förstöras av skuggorna. Medan Julia och Edvin brottas med ett nytt språk, en ny kultur och okända faror upptäcker de att de har en hemlig koppling till Kasirs värld och att de kanske har makten att rädda den.

 
En magisk, konstnärligt utformad bok som jag inte kunde sluta läsa!

5 gripar av 5!!

(null)

Kommentera här: