Ett rent helvete av Anne Liljeroth

Föll givetvis för den här boken för den är grön haha. Det är min favoritfärg i alla olika nyanser och former! Gillar dock inte att städa men att läsa om städning är lite satisfying ändå ju. 

Danuta är städerska i Sverige och kommer från Polen. Hon brevväxlar med sin syster som är kvar i Polen. Vi får lära känna familjerna som Danuta städar hos. Danuta har även en vän som bor där hon bor. Maj som är gammal och som von brukar dricka kaffe hos. Men boken handlar även om att inte sluta drömma och att vilja uppnå det man brinner för!

(null)
Från bokens baksida:

Danuta är firma Rent Hus mest uppskattade medarbetare. Hon älskar att städa och hon älskar sina kunder. Men eftersom saker sällan undgår henne, reagerar hon allt oftare på hur dåligt hennes kunder mår, trots att de har det så bra. 

Familjen Seger har slutat prata med varandra och Caroline Seger är nära ett sammanbrott. Ossian Schröder, framgångsrik modeguru, söker efter meningen med livet men på helt fel ställen. 

Med små och, även för den uppmärksamme, oansenliga gester, försöker Danuta hjälpa sina kunder att se det goda i livet och lära dem att uppskatta vad de redan har. Men budskapen missuppfattas, intrigerna tätnar och Danuta hamnar oförutsett i skottlinjen.

Jag tyckte denna var mysig!

5 av 5 gripar

(null)

Kommentera här: