Dödlig passion av Annika Banfield

Dimmornas folk del 2! Alltså den här boken! Så häftigt att kunna läsa del 2 direkt efter ettan! Tycker att denna är så spännande och verkligen äkta på nåt sätt! Vi får lära känna Jack the ripper, stifta bekantskap med Lancelot och många fler olika varelaer i ängelvampyrernaa värld!

Mattilda känner sig ensam när Matteo måste iväg på uppdrag att ta död på ondskan. Matteo har en plan att döda Dracula en gång för alla så han och Matilda och övriga jordebor kan leva i lycka, ljus och harmoni! Planen byggs upp men det Matteo inte vet är att det smids planer bakom hans rygg om att krossa sefyrerna istället!

(null)

Från bokens baksida:

Alla vet att det är självmord att försöka döda Dracula. Men korståget mot Transsylvanien har redan tagit sin början.   

I Hastings, på Englands sydkust, börjar Emil och Matteo samla ihop sefyrer och vampyrer medan Rindho beger sig till Somerset där han växte upp. Och i Göteborg sitter Mathilda i ett klassrum, orolig för att Matteo inte ska överleva. Trots att han avrått henne från att lämna Sverige, bestämmer hon sig för att åka till Hastings och reda ut deras knakande förhållande. Hon har ingen aning om att hon är på väg rätt in i helvetet.   

Dödlig passion är andra delen ur bokserien Dimmorna folk. I en värld av vampyrer och sefyrer blandas huggtänder, kärlek och sex med mystiska gåtor från Englands förflutna. Och mitt i alltihop, en 16-årig skoltjej från Göteborg.   

Dödlig är uppdelad i två delar: del 1/2 samt 2/2 
Denna bok är del 2/2


Verklighetstrogen, spännande och ruggigt bra


5 av 5 gripar


(null)


Kommentera här: