Förlorad i tidens grepp del 2 av Agatha Rae

Då har jag läst ut del 2 i den här häftigt fartfyllda och något bisarra fantasy serie. Jag gillar verkligen hur författarinnan fångat in dom fyra som anlänt till den spännande platsen från ingenstans. Man känner som en del i deras gäng och deras försök att komma in fint i kolonin med. Jag är karaktären Anna om jag får välja själv haha.

Anna, Dan, Rick och Mathylda blir till en början varmt omhändertagna i kolonin och dom finner vänner alla förutom Mathylda som känner att hon inte hör hemma där. Dom får inte dricka vattney för det blir snabbt härsket och dom måste dricka spriten som serveras. Matylda drar sig undan medans dom 3 andra både blir lite förälskade och förvirrade. Ska ledarna kunna få in dom fyra i kolonin eller hur ska det sluta? Jag tycker ni kan läsa dom här suveräna böckerna.(null)

Från bokens baksida: 

Rick, Anna, Dan och Matylda är kvar på den märkliga plats där de vaknat upp. Faror lurar i mörkret både dag som natt och det blir allt mer osäkert om de fyra ska lyckas ta sig hem.

Snart möter vännerna nya människor som visar sig sitta inne med svar om denna besynnerliga plats. Men är de villiga att dela med sig av vad de vet? Och är kolonin verkligen den utopi som den målas upp att vara?

Förlorad i tidens grepp del 2, är den andra och avslutande delen av Tangents som bjuder på spänning, romantik och lite skräck, tillsammans med moraliska dilemman.


Spännande, mystisk men ruskigt bra!!

5 ekar av 5

(null)


Kommentera här: