Sista dagen på 2012 är snart över!

Nytt år som bara kan bli bättre är på intåg. Här blir det samkväm ikväll i goda grannars sällskap. Trevlugt som bara den. Klänningen är på. Festen kan börja. Gott nytt år alla där ute!!!

50 nyanser av mörker av E L James

 
 
Denna bok är del 2 av 50 nyanser. Absolut lika bra som del ett och jag gillar dessa böcker. Klart att det är mycket sex men jag gillar att läsa just så som denna författare har skrivit. Kanonsensuellt och hur bra som helst.
 
5 av 5 gripar
 
Från bokens baksida:
Anastasia Steele har lämnat Christian Grey, skrämd av hans mörka hemligheter. Med universitetexamen avklarad och en praktikplats på ett bokförlag är hon fast besluten att börja ett nytt liv.Ändå upptar Christian oavbrutet hennes tankar - och när han vill träffa henne igen kan Ana inte neka honom. Nu får hon veta mer om hans förflutna som har gjort honom så driven, kontrollerande och krävande.Samtidigt som Christian brottas med sina inre demoner ställs Ana inför ett av sitt livs viktigaste beslut.
 
Nu blir det del 3: 50 nyanser av frihet!!
 
 
Kram Cissi

Samsung Galaxy S 2

Är jag stolt ägare till. Gör nästan all surf från den mobilen och är helnöjd. Haft den i ett år nu dock har jag en repa i displayen som jag gjorde det första när jag köpte den. Är ingen repa som man störs av dock. Mina favvo appar är:
Wordfeud
Facebook
Candy Crush Saga
RuzzleRita&Gissa
BikeRaceInstagram
Dito
StoryTe
 
lSäkert finns det ytterligare några som jag glömt. Vilka är dina favvoappar???
 
Kram Cissi