Stalker av Lars Kepler

 
Ja då var den äntligen klar läst. Det tog tid. Inte för att boken var tråkig utan livet kom emellan här. Boken var suverän och den hade spänning rätt igenom! Ruskigt bra tycker jag. Gillar den skarpt. Den här var en vinst från plusbok.se Gillar att vinna =)
 
 
 
Från bokens baksida:
Lås dörren, dra för gardinerna - thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med en ny bladvändare!

Om lamporna är tända kan en stalker se dig utifrån, men om lamporna är släckta kan du inte se en stalker som redan är inne...

För nio år sedan dömdes prästen Rocky Kyrklund till rättspsykiatrisk vård för ett brutalt mord. Själv minns han ingenting. Efter en svår olycka har han återkommande BLACKOUTER.

Samma sommar som hans återanpassning till samhället påbörjas, skickar någon en filmsekvens på en KVINNA i ett fönster till polisen. Nästa dag hittas kvinnan död i sitt hem. Det är inte bara det bestialiska våldet som leder tankarna till Rocky Kyrklunds gamla mord. 

En ny film kommer till polisen. Ingen förstår vad som händer och Joona Linna är försvunnen sedan mer än ett år. Nästan alla tror att han är död. Nästan alla
 
 
 
Betyg: 5G
Språk: SVENSKA
Sidantal: 602
ISBN: 9789100136741
 
 
Spänningsutmaningens bok i mars!
 

BokBloggsJerka 20 - 23 Mars 2015

 
Annica Jerkar vidare och denna gången kommer veckans fråga från en Carola:
 
Jag skulle vilja veta hur andra bokbloggare interagerar med sina läsare, lockar till sig nya läsare OCH får de befintliga läsarna att FORTSÄTTA besöka bloggen. Jag skulle gärna vilja läsa mer om vad som driver bokbloggarna till att blogga och hur mycket de tänker på sina läsare när de bloggar.
 
Ska jag va helt ärlig...givetvis kommer ärligast längst hehe
Jag bloggar mest för mig själv. För att hålla reda på alla böcker man läser och recenserar så är bloggen ett bra alternativ. Körde med läsdagbok ett tag men blev för mycket att både skriva i den och blogga så bloggen är nr 1 för mig. Att få kommentarer och så vidare är en glad bonus tycker jag!! Tänker inget speciellt på läsarna de kommer om de kommer =) Jag läser för egen del som en hobby som JAG gillar!!